2015. március 17. 09:18 - csaladi

Összefogás a gyermekeinkért

img_3667_2.JPG

Kedves Olvasóim!

Telnek a napok, hetek és csak azt mondhatom, mindennél erősebben fogunk küzdeni azért, hogy gyermekeinket megvédjük attól, ami itt Csepelen folyik....

Fazakas Gergely apukával szeretnénk egyeztetni a csepeli óvodák SZMK elnökeivel (ahol nem tudjátok ki az elnök, ott a többi szmk-s-nál érdeklődjetek)

Ahonnan megvannak az elérhetőségek:

  • Festő-Erdősor u. ovi
  • Kádár Kata
  • Jupiter-Zsongás

Az összefogás azért is nagyon fontos, hogy hatékonyan, megkérdőjelezések nélkül tudjuk képviselni a gyermekeink érdekeit.

Amennyiben tudtok segíteni a csepeli ovik SZMK-sainak felkutatásában, kérlek az alábbi csoportban, vagy e-mailcímen jelentkezzetek.

 - csepelianya@gmail.com

Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/734891379942238/

Az óvodák egyesítésével kapcsolatban feltöltök egy dokumentumot is, amiben Fazakas Gergely apuka által összeszedett gondolatok vannak, hogy miért is küzdünk az átszervezés ellen.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelianya.blog.hu/api/trackback/id/tr977262547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária Bné N 2015.04.03. 22:38:02

Szia ,
Szeretném megkérdezni hogy ezt a kivonatot el tudnád e küldeni nekem,mert nem sok felvilágosítást kaptak nálunk a szülők a tervezett összevonással,Újbudán lakom és ( bár sajnos mi tagovodások vagyunk és látom,hogy egyszerüen pocsék a helyzet ) de nem szeretném,hogy mások is így járjanak.

ovodak 2015.04.03. 23:47:59

@Mária Bné N:

Szia, persze, ha átküldöd az e-mailcímed, már küldöm is ;) Esetleg jelöld be a facebook oldalunkat ismerősnek, ha fent vagy facebook-on :

www.facebook.com/profile.php?id=100009423875889&fref=ts

e-mail: ovodainkert@gmail.com
süti beállítások módosítása